rakennusleaks

Suomessa rakentamisen talousrikollisuus

Case SRV (12): SRV -yhtiön asianajaja, consigliere Veli Leinonen

Tässä Case SRV 12 –blogissa esittelemme SRV –yhtiön asianajaja Veli Leinosen osana Porvoon Puurakennus Oy:n puhallusta.

Henkilö:

Veli Leinonen, asianajaja, Viitoset konsernin lakimies, vuodesta 2001 Veikko Palotie & Co osakas:

  • Varatuomari Veli Leinonen laati kaikki Viitoset yhtiön juridiset asiakirjat ja toimi mm. yhtiökokousten sihteerinä. Leinonen mm.:
  • Lähetti kirjeen Rikosylikonstaapeli Jalo Jokiselle 12.4.2001 asia rikosilmoitus 5690/S/20375/01
  • Lähetti kirjeen Rikosylikonstaapeli Jalo Jokiselle 26.4.2001
  • Lähetti kirjeen komisario Liukkoselle 30.5.2001
  • Toimitti haasteen Porvoon käräjäoikeuteen 11.10.2000
  • Toimitti väärennetyn/ja muunnellun Porvoon Puurakennus Oy hallituskokous pöytäkirjan Nro 2 todistuskappaleeksi Porvoon käräjäoikeuteen. ks rikosilmoitus.
  • Sai ilman valtakirjaa toimitetuilla rahaliikenteeseen kuulumattomilla taloussuunnitelma KVR –asiapapereilla Horttanaiset syylliseksi Porvoon Käräjäoikeudessa ja Helsingin Hovioikeudessa.
  • Toimi kahdessa yhtiökokouksessa (vuosina -97,-98) sihteerinä, jossa äänestettiin Porvoon Puurakennus Oy:n tekaistut tappiot.

1(7)

Kovin kiireesti alkoi SRV-konserni peittämään jälkiään. Asianajaja Veli Leinonen toteaa tässä ’kirjanpidon asiantuntijana’, että kirjanpitoa ei ole sotkettu niinkuin Horttanaiset esittävät.

Asianajaja Veli Leinonen esittää oman näkemyksensä olemalla samaan aikaan kirjanpidon asiantuntija ja tuomari!

Kuten Asianajaja Veli Leinonen allekirjoittamassaan asiakirjassaan kertoo (alla sivu 3(7)); ’Ei ole EU:n ulkopuolelle vientiä 3.1 miljoonaa markkaa’. Katso aikaisemmat blogit, jossa on kirjalliset SRV –konsernin ja verottajan todisteet, että ulkomaille vientiäkin on tehtailtu Porvoon Puurakennus Oy:llä emoyhtiön toimesta.

Kysymys kuuluukin mikä lakia säätävä elin tämä TILA/Tilintarkastuslautakunta on (TILA=potilaslautakunta)? Leinonen viittaa TILA:n kuin Jumalaan! Tilintarkastajat luovat omaa tapaoikeuttaan noudattamatta mitään säädettyä lainsäädäntöä. Toisin sanoen lainsäädännöllinen vastuu puuttuu.

SRV-konsernin asianajaja Veli Leinonen kertoo, että erimielisyyksiä on lunastushinnasta.

Voidaan todeta, että luonnollisesti on erimielisyyksiä kun emoyhtiö on varastanut tytäryhtön rahat, kirjannut omia kuluja tytäryhtiön kustannuksiin ja äänestyspäätöksillä varastanut mittavan neuvotellun työkannan ( yli 80 miljoonaa euroa nykyrahalla), vähemmistöosakkaan yritykseen tuomat aikaisemmat kehitystyön tulokset (VTT –teknologia strategia, Puurakentamisen uudet kehitysratkaisut) sekä jättänyt maksamatta vähemmistöosakkeelle emokonsernin toteuttaman Mikkelin puisen paloaseman puurakennesuunnittelun konsulttipalkkiot 180 000 markkaa.

Asianajaja Veli Leinonen toi Porvoon Käräjäoikeuteen kanteen Horttanaisia vastaa As Oy Jakarikadun taloussuunnitelma –urakalla. Veli Leinonen ei ole esittänyt koskaan valtakirjaa As Oy Jakarinkadun hallitukselta tai osakkailta. Väärillä asiakirjoilla on hämätty Suomen oikeusasteet ja väitetty Sulo Horttanaisen ostaneen osakkeen vaikka hän myi osakeenemmistön. Katso edelliset blogit/todisteet.

Katso: KHT Kuikan ja KHT Hiltusen ja KHT Laineen lausunnot: Liikevaihdosta puuttuu miljoonia kirjaamatta tuloiksi.

2(7)

3(7)

4(7)

5(7)

6(7)

7(7)

Tulevaisuudessa saamastamme materiaaleista esitämme myös sen, miten TILA:n sihteeri Pasi Horsmanheimo ja KHT Jarmo Lohi ovat toimineet vähemmistöosakkaan asiamiehenä ilman valtakirjaa kahdesti!

Jätä kommentti